Paradiso, Amsterdam

February 12th, 2006

February 12, 2006 we played in Paradiso, Amsterdam, at the KINK FM LiveNightXS Awards.

Our dressing room was cosy, Stevie Ann gave us a private concert.

Saskia. Drinking and smoking at the same time. Rock and roll.

Jochem. Let’s hope that is apple juice.

Thomas, Joyce, Sander.

Skip The Rush drummer and me.

Waiting for the soundcheck. I decided to read a review from the LiveXS about the Grote Prijs performance: “IS bewijst dat je met slappe pop/rock en dito teksten (en veel vrienden en kennissen) toch de publieksprijs kan winnen”. Thanks man.

The cigarette was part of the act.

Sander.

It’s supposed to be purple, not pink, by the way.

Review 3voor13/Amsterdam: “‘Een andere singersongwriter is het tegenovergestelde van Stevie Ann. Impossible Situations, a.k.a. Bram de Wijs is boeiend en imperfect. Hij wordt vandaag bijgestaan door een gitarist en een bassist. De rest van zijn ‘band’ komt uit een cd speler. Dat hij niet zo’n virtuoos zanger is, daar is hij zich goed van bewust. Daarom kiest hij wijselijk voor een luchtige show. Met pretentieloze liedjes en kleine grapjes er tussendoor vermaakt Bram de mensen van begin tot einde. Impossible Situations: Award voor de meest fotogenieke band Nationaal.”

And in the train back home.

Tags: , , , , , , , , , , ,

Category: Photos, Shows